Proiecte selectate dupa "Audit"

În aceasta secțiune veţi găsi proiectele de web development ale The Adgency - sau măcar pe cele pe care le considerăm interesante și relevante pentru ilustrarea competențelor noastre.

De-a lungul timpului am dezvoltat platforme online complexe pentru Universal Music Group, sau Radio 21, bazate pe Adkontent - sistemul nostru proprietar de Content Management.

Am conceput site-uri de companie pentru clienţi corporate precum Pegas, UPetrom sau NBCC şi am integrat prezenţe online pentru persoane publice ca Iulian Comanescu, Adina Vălean, Cristian Boureanu sau Cristian Popescu "Piedone".

Lucrăm la fel de bine si pe sisteme de management al informației open-source WordPress (pe care am integrat în egală măsură bloguri ca Management-training.ro sau chiar site-uri de campanie ca Vedeta Tzac-Pac), sau Joomla, pe care l-am utilizat ca platformă pentru dezvoltarea site-ului Sinara Imobiliare.

Dacă doriţi informaţii suplimentare, sau dap doriţi să dezvoltăm pentru Dvs produse similare, vă invităm să ne contactaţi.

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889