Despre noi

The Adgency este o agenţie ce oferă servicii complete de interactive media cu sediul în Bucureşti. Propunem soluţii inovative atât on-line cât şi off-line, branding interactiv, ne place marketingul inteligent şi concepem produse în special pentru canalele new media. Oferim dezvoltare web, design grafic, prezentari multimedia, bannere rich media, jocuri online, crearea de brand (identitate vizuală), cataloage online, materiale tipărite şi dezvoltăm aplicaţii la cerere.

Ne mândrim cu un portofoliu de clienţi în continuă creştere, ce acoperă o gamă largă de domenii de activitate, şi de peste 9 ani livrăm soluţii în Romania dar şi în USA, Germania, Olanda sau Canada.

Afirmăm despre noi, fără să greşim, că suntem îndrăzneţi şi creativi, focusaţi pe client şi orientaţi spre realizarea obiectivelor. Suntem pasionaţi. Avem o abordare proaspătă, o perspectivă contemporană şi standarde înalte. Ne raportăm la noutăţile din aria noastră de activitate, suntem informaţi şi mereu propunem clienţilor drumuri nebătătorite. Uneori ne iese, alteori - nu.

Scopul nostru este să vă oferim soluţii pentru o comunicare eficientă preponderent on-line, şi să vă asigurăm suport pentru comunicarea off-line. La baza cărora stau mereu funcţionalitatea şi accesibilitatea. Cum facem asta? - e destul de simplu: analizăm valorile şi ţelurile dumneavoastră, ne documentăm temeinic, cristalizăm strategia optimă prin prisma unei experienţe deloc de neglijat. Şi-apoi ne apucăm de treabă :)

Cei care au lucrat cu noi stiu deja că ne implicăm total în proiectele pe care alegem să le construim. Lucrările noastre vorbesc de la sine, iar clienţii noştri vorbesc despre şi ei noi; din acest motiv majoritatea proiectelor pe care le dezvoltăm se nasc în urma recomandărilor. Nu negăm că o parte dintre proiectele la care lucrăm constant sunt proiecte noi ale clienţilor cu care am mai lucrat în trecut - confirmând faptul că The Adgency este un partener de drum lung!

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter